Hvad sker der, når taget er færdigt?

Vi har fjernet alt fra Minibyen. Alt skal slibes, grundes males og lakeres. Det er vi godt i gang med og vi mødes fra nu af hver torsdag for at arbejde videre på sagen. Desuden har vi jo lavet en masse nye huse og indretninger, så der kan blive opstillet en flottere miniby end den, der var. Men det bliver ikke lige med det samme og sikkert først til foråret. For vi starter med underlaget. Det består af en masse betonklodser med huller i og fuger imellem, så regn kunne løbe fra. Vi vil fjerne alle revner og huller, før vi begynder at male underlaget. Så snart vil vi begynde at slibe og regere og fylde alle revner ud, så der kommer til at fremstå en glat og hel overflade. Det vil tage sin tid. Og vi kan stadig godt bruge flere hænder til at tage et nap med. Ikke kun på torsdage. Er du interesseret, kan du sende en mail til finn@gaunaa.com. Så kan vi tage kontakt og tale om det.