Den nye Miniby

Siden januar har vi i Minibyens Venner haft travlt med at genskabe minibyen. Når vi engang stiller det hele op igen, vil byen være ret så forskellig fra den, vi pillede ned. For det første er alle bygninger lavet meget mere detaljeret, end de var før. På den nye version af domkirken kan man f.eks. se, at det nordre tårn er under opførelse. Bybilledet vil også være anderledes. Bebyggelsen på de centrale gader vil være tættere, der vil komme detaljer som vogne, højbede….. Og husene kommer også til at se mere forskelligt ud, end dem, vi tog med os hjem. Vi har tegnet et kort over byen, som den vil komme til at se ud. Det er ikke færdigt, fordi vi har fået en aftale med Roskilde Museum om, at de vil kigge os over skuldrene. Og det har vi ikke nået, når det gælder de centrale bydele. Vi regner med, at det sker efter sommerferien.