Byggeri er gået i gang

Nu er der lavet fundament til det nye tag over minibyen. P.gr.a. industriferien kan stålstolperne først leveres til august. Men derefter kan man hurtigt få sat det nye tag på. Det er nemlig lavet. Så engang i august skal der nok være rejsegilde (dato endnu ikke fastsat). Næste fase bliver så, at vi i Minibyens Venner begynder at gøre fladen hel ved at fjerne alle revner mellem blokkene. Det vil tage en del tid, fordi der skal brændes gammel maling af, slibes omkring revner og hældes beton i. Så skal det nye beton grundes. Og så kan vi begynde genopbygningen. Der bliver nok først rigtig noget at se på til næste forår.

Hvorfor har vi ventet på at fjerne fugerne? Fordi de var en del af “afvandingen”. Vi kan først påbegynde dette arbejde, når der er lagt tag på og det ikke regner på betonen.

 

Skilterettelse